Over

Door de kleinschaligheid van 2BYLD en mijn jarenlange ervaring ben ik in staat om u een gedegen bouwadvies te geven of een ontwerp te maken.

2BYLD

De kracht van 2BYLD zijn de korte lijnen en het persoonlijke contact.
De kleinschaligheid geeft ook de ruimte om snel te schakelen tussen de verschillende belanghebbenden. Ik kan de verbindende factor tussen de opdrachtgever en de verschillende overheidsinstanties en bouwtechnische bedrijven zijn.
De start is altijd een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Samen nemen we dan uw wensen en plannen door. In dit gesprek verduidelijk ik de mogelijke vervolgstappen, zoals welstandscommissie, bestemmingsplannen en vergunningen. Hierna beslist u of u verder met 2BYLD wil gaan om uw droom te verwezenlijken.
Mijn visie is om uw wensen en mijn kennis te vertalen naar een ontwerp waar u 100% tevreden over bent. Uitgaande van uw eventuele ideeën, kom ik samen met u tot een voorlopig ontwerp. Door mijn ervaring en kennis van wetgeving weet ik wat wel en niet mogelijk is. Steeds in overleg komen we tot een realistisch plan wat nader uitgewerkt wordt.